Alguns prolegòmens a una filosofia de la religió a l'alçada del present - García-Baró López, Miguel (Horitzó revista de ciències de la religió, 2022)
La filosofia de la religió a l'altura del nostre temps no pot utilitzar com el seu fonament principal l'anomenada fenomenologia de la religió, sinó que ha de basar-se en l'antropologia metafísica, la qual, al seu torn, es fonamenta en una fenomenologia de l'existència on el concepte de misteri és central.